Tisdagssol och födelsedag......

.....för bonusdotterns något till åren komna sambo, men det är ju alltid kul att få paket oavsett ålder. Så det blir det lite senare i eftermiddag.
Vi får se om solen orkar hålla sig vaken hela dagen i dag då. Det var ju lite si och så under måndagen med den saken. Idag är dock förutsättningarna något bättre, då övervägande delen av himlen har en blå färg.
Det blev bara lite muller igår inget riktigt åskväder, men då mörkret infunnit sig kunde man se blixtar fara över himlen, men utan påföljande ljud. Några andra på mera avlägsen ort var alltså drabbade av "oväder".
Gräset växer dock lite väl bra (ändå), så det blir nog att plocka fram klipparen innan veckan är till ända.
Inte ensam på kontoret, både chef och kontorshund tjänstgör i Tibro idag.
Det sägs att det skulle braka loss oväder framåt kvällen. Visst har det mulnat och mörknat, samt är ganska kvavt, men än har ingen åska anlänt.
Något födelsedags"barn" var inte hemma då jag kom till Hörnebo, för han jobbade "fel" skift. Men sambon får förmedla presenten då istället. Jag blev bjuden på Flygande Jakob med ris och vi pratade en stund.
Här hemma får Inga ledig kväll, tar en soppa från frysen med mig imorron. Landar lagom i fåtöljen till husletarprogrammet istället.......
 
Väck mig om det blir nå't över......
 
Bara reklam i lådan idag.....mer eller mindre intressant.
 
Dagens bra-ha-saker från second hand.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0