Väderlek......

.....är ett opålitligt fenomen. Nu när jag tittar på prognosen ser det ut som om vi i alla fall ska få en fin fredag och en hyfsad lördag därnere i Skåneland. Söndagen däremot verkar bli väldigt blöt.
Då får vi väl ta oss upp till Ullared och shoppa loss lite innan hemfärd, det kan väl aldrig betraktas som en dålig strategi.
Kanske dags att börja tänka på att packa lite också. Inte för att man behöver särskilt mycket för tre dagar, men några paltor att byta med känns i alla fall nödvändigt och kudden förstås......
Det har börjat blåsa, efter att ha varit vindstilla i flera dagar. Fortfarande har vi en behaglig temperatur, men det är aviserat "kallare tider"  igen.
Fick ta en kur honungs- och citronvatten vid hemkomst, för det har börjat reta och irritera så jag får hosta igen. Sov inte så bra inatt av den anledningen. Vi får se om naturkur hjälper något.
Några fler plantor som stod på "kö" i skuggan har nu fått jord runt fötterna och det är en fin kväll, med sol på gång.
Sen tar sig Liverpool an Chelsea på hemmaplan framåt nio, rätt lagom att avrunda aftonen med och en vinst önskas såklart.
Apropå det, så vore en lotto-vinst välkommen vid dragningen idag. Ja vilken dag som helst faktiskt och en rejäl en nu då.......
 
Solen somnade gott även igår.....
 
Det är många färger som slåss om uppmärksamheten just nu i naturen.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0