Börjar bra......

....idag också vad det gäller väderleken. Kanske var en aning halt på vägen, men inga rutor att skrapa i alla fall och ingen avåkning för min del. Dock om man läser tidningen, hade andra gjort så.
Nu får vi hoppas att det håller i sig, så man får lite uppmuntrande ljus, innan det åter är skymningsdags.
Fortsatt "ensam hemma" på kontoret, för chefen är på tjänsteresa hela veckan och ingen kontorshund att prata med heller alltså.
Får väl resonera med mig själv.....samt en och annan kund då förstås, via telefon.
Fick faktiskt besök på riktigt på jobbet idag. Entreprenörsansvarig på AÖS tittade in och vi presenterade oss för varandra: Hej jag heter........ och har jobbat på posten.........
Där träffades vi aldrig, men båda kände vi igen våra respektive namn från den tiden. Världen är allt bra liten i alla fall, eller? och med facit i hand kom vi ifrån vår gamla arbetsgivare medan de hade "ryktet i behåll".
Personalneddragningar, nedläggningar och till följd därav uppsägning på grund av arbetsbrist har vi båda gått igenom, med andra ord. Nu är jag en förfärligt massa år äldre, men ändå.......
Inga har precis gjort klart lite ris och kyckling till freeeeedagens matlåda. Jo för så är det, fredag återigen imorron!
 
Från när det fortfarande var "Riktig Post"!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0