"Ofrivillig" sovmorgon.......

.....blev det idag, då jag fått en tid på sjukhuset för ultraljud. Visst är det skönt med sovmorgon, men anledningen kunde ju kvitta. Skulle dock vara fastande så lika bra att inte utsätta nån stor omgivning för en "hungrig varg".
Visserligen är jag väl inte såvärst hungrig på morronen, men en bit in på förmiddagen så.....
Nåväl förflyttning de tre milen till sjukhusets källare för undersökning och medan jag satt i väntrummet ringde maken och sa att "diskmaskinsdoktorn varit där och åtgärdat felet. Vi behövde inte ens lämna in någon skriftlig reklamation, då felet var väl känt på modellen och snabbt avhjälpt. För hur länge undrar då jag eftersom det är en bristfällig konstruktion......
Vad framkom då av undersökningen? Jo efter hela magen full av "slir-medel" med tryck på flera ömma punkter, konstaterades att det fanns flera stora gallstenar. Svar skulle skickas till vårdcentralen och sen får vi se vad/om det kan erbjudas åtgärd (till det bättre).
Äntligen fick jag så äta lite frukost. Det blev en leverpastejmacka på cafeterian. Var väl ok, men Fagersanna-loppisens sådana är mycket godare. Bara så Ni vet menar jag.....
Tillbaka till jobbet efter en snabbis in på Ö&B på vägen och lite längre fick jag hålla på idag. Hade ju varit ledig för att roa mig "gubevars".
Nu kokar Inga potatis och i frysen fanns lite kalkonstek för en, så det får bli matlådans innehåll imorron.
Maken är ute och "travar"...........  
 
Blir bara en bild på planteringen utanför sjukhusentrén idag....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0