Snöblandat regn.......

....har det övergått i, efter att jag fick skrapa rutorna på bilen och att det låg ett tunt vitt lager på gräsmattan i morse.
Sent omsider anlände fadern i familjen, efter att dottern fått sitta med minstingen en extra timma och vänta i Skövde på ett försenat tåg.
Då blev det äggmackor i den (för barn) sena kvällen, innan de kom i säng vid tiotiden. Men jag min "vana trogen" hittade väl göromål så det drog ut på tiden till en bra bit efter elva som vanligt.
Att det ska vara så svårt.....
Idag stod det visst biobesök för de äldre barnen med föräldrar, medan morfar skulle "valla" de små under tiden på promenad i Skövde. Säger bara..... härligt väder.
Själv får jag ägna lunchen åt lite matinköp, samt äta chili con carne. Vid hemkomst var det (nog) bestämt att jag skulle fixa tacos inför fredagskvällen, samt gärna göra biffar till morgondagens kväll.
Till lunch imorron skulle det bli "Världens mat" enligt lagd plan och då var det "English breakfast" följt av fish n' chips till lunch.
Sen måste vi ju hinna fika äppelkaka & vaniljsås också. Körigt värre blir det, med att hinna mosa i oss allt detta innan söndag.
En bra bit påväg mot färdigt fredagsmys (tacos) är jag, vaniljsåsen fixade Inga och strax ska jag blanda köttfärssmet till mormorsbiffar. Vet inte riktigt hur lång tid det tar innan sällskapet är tillbaka, så kvällens köttfärs får vänta lite på sin värme. 
Passar på att ljuga lite medan jag väntar......man är väl effektiv (hahahaa)
Slutar garanterat med en kraschlandning i fåtöljen till Idol, men då får någon annan fixa kaffe från den nya bryggaren. Jo för vi fick en ny kaffebryggare igår kväll av stockholmarna, som tågresenären hade haft som ressällskap hela vägen. Den skulle vi ha för vi var bästa morföräldrarna...... ever, typ.
Ja han tog nog i lite, men himla kul att få en överraskning iallafall. 
 
Storasyster och "nya" dockan Mallis (Maj-Lis som en kompis docka hette förklarade mamma) tog en paus på köksgolvet i väntan på pappa igår kväll.
 
Nej ingen har varit och naggat av den än........ klar igår.
 
En frostnupen morgon....och bara mormor är vaken.
 
Här är vår nya "kaffekamrat".
 
Förberedelser ...so far.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0