Tjänstepennor......

.....har jag fått en hel bunt från huvudkontoret. De var helt ok och har en glad grön färg att glädja sig åt dessutom.
Vilket kan behövas med den dystra väderlek som bjuds såhär års.
På hemmafronten har vi fått problem med den nya diskmaskinen. Förutom att diskresultatet har varit sådär emellanåt, så har valmöjligheten på diskprogram lagt av. Det är en Cylinda, som alla andra vitvaror vi bytte till för lite drygt ett år sedan.
Maken skulle anmäla felet och blev hänvisad runt, ingen lokalt att prata med och långa väntetider i telefonkö. Nu ska en servicetekniker komma på måndag och om han "godkänner" felet som reklamation (garantin har ju gått ut) kan vi reklamera (på blankett man fick hämta själv på nätet) annars får vi "snällt betala" reparation och besök.
Vad tycker jag om detta? Inte alls om vi ska hålla oss till lämpligt språkbruk, men vi kan ju också jämföra med vår förra diskmaskin som fortfarande efter 18(!) år fungerade då vi bytte i fjol. Är jag arg eller är jag arg??
Så fruktansvärt dålig kvalité på produkterna, för även nedersta hyllan på kylskåpsdörren har gått sönder. 
Maken skulle ta en tur in till sta'n idag sa han något om igår, för att fixa lite av de julklappar som är kvar att ordna, samt försöka göra slut på tre presentkort som blivit liggande ett tag.
Vi får se hur han lyckas......
Själv tar jag en avstickare till second hand på hemvägen. Kanske "behöver" något mer därifrån, vem vet?
Men nu blir det "lökadopp å fläsk" till lunch.
Även idag fanns det några fynd till mig att ta med hem. På bordet ute vid entrén, står nu en rund och glad gris, bland annat.
Inga kastade sig över en del av den inköpta köttfärsen och nu puttrar en gryta chili con carne på spisen. Lite till kvällsmat får det bli, men därefter matlådor några stycken iallafall den till morgondagen.
Maken har återkommit från den stora staden och jag tror att han har köpt sig ett par "gympaskor", förutom det han fick i uppdag till julklappar. Men mer måste handlas......kanske han nyttjar nätet för resten. 
Nu landar snart jag och två halvfärdiga bläckfiskar i fåtöljen. De ska väl åtminstone hinna bli klara innan jag slocknar, men vem vet........
 
Visst är de färgglada.......
 
....och här är han min nya julgris. Han har till och med fått två äpplen.
 
Några andra småfigurer som slank med hem av bara farten.......
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefine Svärd

Men va söta prydnader!

2016-11-22 @ 22:15:33
URL: http://josefinesvard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0