Vi fick vänta.....

....ända till halv tio, innan bilen med innehåll dök upp. Men bättre sent än aldrig....
Dessutom hade de stannat för tankning av både bil och passagerare, vid "Donken" i Brändåsen. Så ingen var hungrig, men några var sömniga och mellanbrodern sa bara hej, innan han kraschlandade i en säng.
Lillebror vaknade till efter en stund och underhöll oss lite, men Storasyster var inte riktigt sitt pigga själv. Hon hade haft ont i munnen nån dag och vi får se om det blir doktorbesök ifall det inte släpper.
Stora storebror var dock vaken och lite sugen på en macka innan sänggående.
Själv fick jag åka till jobbet som vanligt, men hade en "vinkande avskedspatrull" på tre barn och mor i morse då jag gav mig iväg.
Bara stora storebror sov fortfarande....och maken förstås.
På Facebook fick jag idag se att en barnfödd Fagersannabo (Andreas Sjölander) givit ut tre barnböcker, men historiskt tema. Han har både skrivit och illustrerat själv. Givet köp blev det för min del på Boksmart.
Strax är min soppa klar i micron, men jag glömde ju macka......
Direkt till second hand efter jobbet och där var dottern med de två minsta barnen. Påväg dit passerade jag maken med de två äldsta, som precis varit och fikat hos bagaren.
Vi fikade bulle och saft på Candela innan vi åkte hem.
Nu steker maken pannkakor och de stora grabbarna badar. Storasyster har precis klarat av sin hårtvätt, vilken inte är någon favorit.....
Strax blir det lite mat i magen och sen får jag väl se om alla tomtar jag inhandlade idag får plats i min garderob, annars........får väl några flytta.....kanske.
 
Här är en bild på böckerna som jag har köpt......
 
Kontorshunden "jagar" soppskålen, med nästan inget innehåll alls.
 
Nya dockan slapp att bada.....
 
Men nu är jag klar med hårtvätten......
 
....och nu är snart pannkakorna färdiga.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0