Barnvaktande....check!

.......och det var inte direkt ansträngande. Efter att föräldrarna gjort sin avfärd till festen, blev Storasyster och lillebror ensamma med mormor en stund innan morfar och grabbarna återkom från fotbollsdag.
Medan vi väntade läste vi lite sagor och tittade på diverse kramdjur, samt såg till att lillebror somnade. Senare skulle det  visa sig att han sov hela tiden, bara med två korta avbrott när nappen "försvunnit". 
Då kom maken och grabbarna med pizza, som vi åt medan mellanbrodern "underhöll oss" med överskottsenergi. För mycket frisk luft sa jag, då han inte kunde vara tyst alls. 
Jag satt sen vid teven, grabbarna spelade data, morfar och storasyster roade sig en stund innan hon fick sin flaska och snällt gick och lade sig.
Vilket jag också så småningom gjorde, inne i stora sängen för att vara nära om någon av de små vaknade till. Ganska snart efter midnatt återkom dock de festande och jag kunde lämna över "stafettpinnen" och krypa in i våningssängen för ytterligare en natts sömn.
Vaknade med huvudvärk (för dåligt med kaffe igår kväll) men det är åtgärdat nu. Morfar och grabbarna är ute för att jaga Pokemons och promenera. Jag och lillebror har diskuterat en stund i soffan, sen fick jag "plåstra om storasysters myra (gjord på dagis) för någon hade trampat på den. Men med "plåster" är den ok igen.
Nu sover några stycken middag........
Alla hemma och vakna, då tar vi farväl för denna gång. Innan vi påbörjade vår bilfärd, stannade vi på en bar/pub och åt fläskfilé på planka, men maken tog baconhamburgare. 
En fika på Cirkle K i Arboga, medan en Volvo av äldre modell körde vilde och sladdade runt bensinmacken, flera varv. Vi lyckades dock ta oss helskinnade därifrån och klockan sju var vi hemma.
Det ska bli skönt att vara ledig imorron, men en tur till syster i Hjo kanske jag får lov att försöka hinna med. Det var längesen sist........
 
Frukost.....då ska även kramdjuren vara med och äta tycker Ia.
 
Min granne vid bordet var hungrig, så han fixade en "fry-up" på rester från igår.
 
Gamla tjocka mormor med alla barnbarnen......
 
.....och här en "selfie" på kvalitetstid med den minste.
 
Nu ska vi läsa den här boken, igen, och igen och igen pappa!
 
Vår middag på lokal, innan hemfärd.
 
....och många färger utmed vägen hem till Fagersanna.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0