Hemma efter "ärevarv"......

.......igen i ett betydligt kallare klimat, och något otacksamt kan tyckas att jag nog föredrar +10 grader istället för +28-30 grader. Men alla klimat har både sina för- och nackdelar. Igår kväll kunde vi sitta ute på kinarestaurangen till åtta och äta utan att frysa, i ett behagligt klimat på 23-24 grader.
Billigt var det också. Vi åt tre-rätters för två personer och det kostade under 120 kronor.
Behagligt klimat var det också då det var dags efter några timmars vila att baxa ner alla kollin till bilen före fyra imorse. Dock var jag en svettig gris hela vägen från incheckning, via säkerhetskontrollen, till boardingen och upp på planet. Vi kom iväg i tid och skulle ha landat nästan en halvtimma före utsatt ankomsttid, men plötsligt drog piloten på motorerna igen och började stiga. Han förklarade (så småningom) att det var ett plan på landningsbanan, så han fick ta "ett ärevarv" runt flygplatsen och börja om med inflygningen.
Man blev ju lite fundersam, men tio minuter före utsatt tid var vi nere på jorden igen och intaxade till gaten. Alla väskor fanns på bandet och promenad till parkerad bil uppe på höjden bakom hotellet påbörjades.
Vi åkte ända till Blidsberg innan vi stannade för lunch. Där hittade vi en pizzerian som ingen av oss tidigare sett och bra kebab hade dom. Sen hem med bonusdottern och slutligen runt 14.30 kunde jag svänga ner på gården här hemma. Har plockat upp det mesta och var faktiskt välkommen hem........
Gissa om jag hade längtat efter en riktig och välbehövlig dusch (där det kommer mer än en droppe vatten i taget). Förr i världen då man var utomlands längtade man efter svensk mjölk, men nu är det duschen som har lite tryck, så det händer nå't när man står där alldeles intvålad.
Nu har maken gått på promenad och jag har varit och köpt tevetidningen och ska sätta på en TV för första gången på tio dagar.
Imorron väntar jobbet, inte lika tidig uppgång om idag, men nog så tidigt ändå...........
 
Your name? fråga han på Starbucks då jag skulle ha en Latte, sen blev jag omdöpt......
 
Då närmar vi oss den svenska kusten......
 
....förbereder landning......den första.
 
Sen gör vi ett nytt försök....och då kom vi ner på jorden igen.
 
Kebab i två varianter, båda var till belåtenhet.
 
Så också utsikten till maten, en vacker höstdag här hemma i Sverige.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0