Paket och blöjor.......

....har det senaste dygnet till stor del handlat om. Om vi börjar med paketen, så har nu soffan därhemma befriats från alla högar med julpresenter och istället finns en hel klädkorg full av färdiginslagna julklappar.
Det gick väldigt bra (eller i alla fall ok) att slå in paket samtidigt som teven letade hus i England och även lite senare, när de svenska bönderna gjorde sina val av gäster till respektive gård.
Var kommer då blöjorna in? Jo i uppdateringar och rättningar av vårt datasystem. Det finns nämligen en tjänst som vi benämner blöjabonnemang, med tidsbegränsning till barnets tre-åriga födelsedag. Därför måste även sophanteringen hålla reda på barns födelsedagar......vilket vi nu tror oss ha funnit ett system för.
Kontorshunden var åter på plats på tröskeln till köket och bevakade "slumpen" i matlådan, vilken idag bestod av kycklinggryta med ris (som jag hittade i frysen). Blev väl några riskorn till sist, till den troget väntande.....
Idag är det ljusvandring i Tibro centrum, vi får väl se om maken och jag tar en tur till centralorten ikväll för en liten promenad. Beror på om vädret håller sig i styr...läs uppehåll från regn.
Nu ska jag handla lite mat, sen ska jag hämta ett par Spiderman-stövlar.....till Storasyster, att ha när hon hälsar på mormor. För hon gillar Spiderman, iallafall gjorde hon det för två veckor sedan när hon fick underkläder med hans bild på.
Det fanns en anledning till (inte bara vädret), maken var inte så sugen på promenad i Tibro. Så då stannar jag också hemma och kokar nyinköpt grynkorv......bara till mig, för se det passar inte herrn alls.
Han hade iallafall utfört hushållsordern jag lämnade på diskbänken, ska bli så skönt att krypa ner i renbäddad säng (så småningom).
 
Första "laddningen" är bokförd och paketerad......
 
Ingendera av dessa läckerheter "faller maken på läppen"
 
.....och här är "lekstövlarna".
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0