Ännu en .....

..... dag i solens och värmens tecken. Ja inte mig emot, då det är lagom varmt. Dock blir det inte så mycket deltaga i soldyrkandet, mer än betraktelse genom min glasvägg på kontoret.
Kan undra om det har "lugnat ner sig" söderöver, eller om kompisen (som åker idag) får stå ut med bortåt 40 grader. Då är det synd om henne tycker jag....... Värme i all ära, men det får vara måtta på det.
Idag är det roligt värre, har påbörjat ett "kvalitetsprojekt" med kundregistret på jobbet, där jag rättar och kompletterar alla adresser som inte är helt korrekta. Det tar sin tid och kommer inte att vara avslutat än på många veckor (om någonsin) men det ska bli bättre i alla fall.
Något som inte mitt knä vill bli. Har inte gjort något i rörelseväg att tala om, då väljer det att haka upp sig och stelna till. Ja vad ska man säga/göra? Får hoppas på morgondagen.......
Peppar, peppar såsnart jag kom hem släppte låsningen, hoppas nu att det inte bara är tillfälligt. Men det måste vara så, att knät strejkar på jobbet för det tycker jag ska vara nånannanstans än i skrivbordsstolen.
Kanske har ett ganska intelligent knä, ibland iallafall.
Började med en liten dammsugning över huset och golvtvätt i köket därpå. Inte idealiskt med tanke på väderleken, men det såg för dj...igt ut
Därefter kändes det väldigt legitimt att ta en fika på altanen, alldeles ensam i tystnaden och solen. 
Skördade sen de två kvarvarande vindruvsklasarna och de flesta björnbären. Det är inte mycket, men det blev iallafall något. Och gott smakade även björnbären........
Äpplen däremot....is a different story. Hur mycket som helst har vi och lite till, så om nån är sugen, kom bara förbi och hämta.
 
Slutligen (efter mycket tjat) skickade maken ETT kort på de små........
 
Min välförtjänta fika på altanen (i burken räkor med creme fraiche).......
 
.....och här lite nyskördade bär.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0