Har funderat på en sak.......

.......en bland många andra kanske, men i alla fall: Hur ska man bli av med all reklam som kommer till mail-adressen?
Jag klickar på unsubscribe på vartenda ett som det finns en sån rubrik med i mailet. Likt förb.......t så kommer det fler och nej jag är inte inne och deltar i en massa tävlingar, för där står i det finstilta att man godkänner många avsändare att ta kontakt. Man skulle ju kunna tycka att det till slut borde ta slut på alla som skickar, om man systematiskt tackar nej genom unsubscribe. Men det kommer bara från nya avsändare och sen även gamla som man vet att man har åtgärdat.
Jag blir så trött på detta, att varje gång man går in få rensa och har man inte kollat på nån dag så är det massor.....
Fick till sist igång min jobbtelefon på normalt vis igen under förmiddagen, men ska det behöva vara en massa strul som ingen kan rätta till eller förklara vad det beror på, så vi kan få ett slut på "parodin". 
Till lunch idag ska jag på "date" med maken och äta thai-buffé en bit bort på andra sidan genomfartsleden. Kan bli en promenad dit.......
Han hade lite ärenden att ta hand om i sta'n (Skövde), en shoppingrunda för att uppdatera teknikbeståndet hemmavid, bland annat. Vi får se om alla uppdrag kunde utföras.
Nu har vi varit och smörjt kråsen och det blev en promenad........tillbaka, för det började regna när jag skulle gå dit, men "taxin" stod utanför dörren och inväntade 13-slaget.
För övrigt är det åter fredag och det gör ingenting alls. Det skulle jag kunna leva med sju dagar i veckan om så vore. Får väl fira med att "däcka" som brukligt i fåtöljen och fortsätta sticka "dominorutor". Gjorde mina två första igår och det kan jag göra fler för att lägga på hög till "något" så småningom, då jag inte riktigt har nå't annat projekt på gång just nu.
Det blev pil-pil till fredagsmys ovanpå thai-maten, Inga tyckte vi var värda detta då jobbtelefonen åter buggade ur efter lunch. Desperat ringde jag "typ först på listan" support för headset (måste ju börja om nånstans....) och fick föra en "skrik-konversation" med en dansk. Han sa till slut att en svensk skulle ringa, men inte ringde väl någon alls.......de två timmar som återstod av fredagstjänstgöringen. 
Nu bryr jag mig inte i detta förrän måndag och då är även chefen på kontoret. Två super-ilska som ringer och tjatar kanske får fart på dom, så vi först och främst kan reda ut vilken support/reparatör som behövs. 
Är det fel på datorn, headsetet, sladdarna, dockningsstationen, programvaran, teleanslutningen/växeln, bredbandskvalitén eller vad f....n kan det vara? Om jag kunde säga vad som var fel, behövdes ju inte support.
....och på hemväg kilade jag in på Netto, där fick jag en idé till nytt projekt för de hade garn liggande framme.
Så det ska jag börja på alldeles strax......(av dom nya nystanen som fick ett nytt hem)
 
Plockade fram ett "morfars-urval" som ska tas med för utlåning i nästa vecka.....
 
Maken köpte rosa och jag kompletterade med de vita på hemvägen.
 
Får jag presentera vår nya hjälpreda till trädgården......
 
....och min portion pil-pil (räkor i olja med vitlök, persilja, paprika och kryddor).
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0