Hav, salt och kalas.........

Inte många knop på förmiddagen idag heller, men frukost på balkongen i lite väl tilltagen värme för min smak. (framåt eftermiddagen blir det skugga) Har dock hittat en parasoll under sängen. Så imorgon till frukost kan jag kanske ha ett eget skuggat hörn.
Bonusdottern drog några längder i poolen, samt solade en stund och först vid ett-tiden förflyttade vi oss till havet vid La Mata. Där hittade vi ett bra lunchställe och försåg oss med mat, sangria och slutligen en cappuchino (medan bonusdottern bekantade sig med havet på denna strand). Vågorna gick ganska höga så det blev ingen simtur, bara ett magplask över en snubbelsten. Så blöt blev hela hon ändå.
Efter detta kollade vi in på Carrefour, inhandlade där en flaska bubbel, samt några flera fynd som hamnade i korgen påväg till dryckeshyllan.
Nästa anhalt en plantskola, för att hitta en trädgårdsväxt till födelsedagskalaset att lämnas med flaskan.
Därpå stannade vi till vid saltsjön, gick ut på saltängen och försåg oss. En rejäl påse var av "fotsaltet" blev bytet.
Så var det dags att åka till födelsedagskalaset och äta en alldeles utsökt smörgåstårta, följd av en lika delikat hallontårta och småkakor till kvällskaffet.
Hemfärd på detta och nu ett glas vin som sängfösare, till ljuget. Imorron marknad i La Mata och förhoppningsvis fler fynd.........
 
Lunch......
 
.....vid havet.
 
Vid saltsjön.
 
Klart för uppvaktning.......
 
God förtäring........
 
Ja må hon leva.......
 
....och tårta. Får jag också smaka?......snälla....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0