Hur många kapitel......

....blir det i följetongen telefonstrul? Idag fungerade det inte med första samtalet, men efter att ha "zappat runt" i datorportarna kom det plötsligt igång och jag hörde kunden när hen återigen ringde, någon minut senare.
Chefen har varit och kollat alla sladdar, vi har läst headset-instruktionerna för femtioelfte gången, letat i inställningar på nätet and you name it. Till slut efter bara nästan fyra timmars engagemang från chefen, lyckades han/vi "trycka på rätt knapp" hos supporterkillen(en av dom), så han kom på att aha det kan vara vilolägen på datorportarna som inte kommer igång automatiskt.....Ja nu fungerar det återigen efter att han justerat detta (och gett tips om ytterligare en port att prova vid strul...direkt på datorn istället för dockningspanelen).
Säger bara teknikens under och att man som självutnämnd data-idiot nästan ska behöva kunna tala om vad det är som är fel för att få hjälp. Räcker inte med att beskriva sitt problem, inte.
Det var bättre förr när teknikstrul föranledde tekniker på besök..... så det så.
Men börjar nu bli förhoppningsfull över att felet är hittat och åtgärdat....eller? Visar sig med tiden........typ efter lunchuppehållet, som startar nu.
Nu är också äntligen födelsedagspresent-fotbollsresan bokad. Är ett bra tag tills vi ska åka, men nu är det klart (så snart jag betalat fakturan som kom nyss......).
Inget fara runt på lunchen idag, men väl lite andra ärenden att sköta på datorn och telefon. Sen blir det fotvård och därefter ett kaffestopp hos kompisen, hemkommen från en väl genomförd tjejmil.
Men jag är rätt nöjd med motionen från gräsklippningen igår för egen del....hahahahaaa. Ja man får sätta värde på "smulorna".
Hemma efter en trevlig fika hos kompisen vid en solvägg och nu är matlådan klar för morrondagen. Maken hade stekt ett isterband bara att paketera med färdigkokta potatisar.
Sen landa i fåtöljen en stund.
 
Trolsk stämning utöver sjön igår kväll....
 
Vacker dekoration på altanhörnan, vid kompisens hasselbuske......
 
"Man-made" rauk på spiselkransen, äkta Gotlandssten från deras semester.
 
På hemvägen: Den nya trenden istället för skylt "Lekande barn", så många trehjulingar som kommit fram ur gömmorna....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0