Premiär.......

......för Liverpool med första hemmamatchen denna säsong. Nybyggd läktare som tar 8000 mer åskådare på Anfield, vilket borgar för ännu häftigare stämning.....
Tidiga matchen, Manchester-derbyt går än så länge lite trögt för United men det är tjugo minuter kvar. Men det "sket sig" trots att Zlatan gjorde mål, de fick stryk. 
Har varit i både centralorten och "förorten" Hörnebo. Först lite fynd på second hand, sen "överraskningslunch" hos bonusdottern: Morotspannkaka med fetaost och bacon, helt ok.......och gratis!
Kaffe fick jag också. Kan undra om maken har kommit fram till Kungholmen än, med allt fruset äppelmos, must och färska äpplen?
Blir att ladda inför matchen nu.....mot Leicester(regerande mästarna). Har startat ytterligare ett stickprojekt, en ny design i huve´t på tanten, av en klänning. Får se hur idén utvecklar sig under arbetets gång.......
Och sen vad produktprovaren kommer att ge för kritik när det blir dags.
Tog en "gourmet-portion" till middag, började rensa garderoben, gjorde ett avbrott när Inga annonserade att det siraps- och honungsbakade äpplet var klart för att tillsammans med en riiiiiklig portion vaniljsås avnjutas till fikat.
Ska sen fortsätta röja i garderoben, hinner lite till innan huvudmatchen för dagen startar 18.30. 
På första parkett och Liverpool har tagit ledningen......
 
Varsågod och plocka.......eller glömde maken bara att hänga tillbaka stegen innan han åkte
 
Lunch i Hörnebo.....
 
Dagens loppisfynd .......saknas ett par sax-örhängen som bonusdottern fick som tack för lunchen.
 
Vaniljsås med ugnstekt äpple,  i perfekta proportioner.......
 
.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0