Tilltagen sovmorgon och seriös shopping.....

.....har vi hunnit med trots att vi inte kom upp förrän halv elva, efter en "sittning" på balkongen till drygt två inatt. Hur lätt var det inte att vända på dygnet, innan ens den första semesterdagen börjat.
Vi startade efter en mulen morgon vår färd söderut mot La Zenia shoppingcentrum strax före ett och gjorde sen några modiga timmar på Primark (en av de många affärerna på området) sen var vi så trötta och en i sällskapet dessutom sol-och badsugen (inte jag om nån undrar) att vi avbröt shoppingen och åkte ytterligare söderut till "vårt hörn" vid havet i Lo Pagan. Ett litet café med utsikt över Mar Menor och alla husen i havet (La Manga).
Där sin "vana" trogen beställde bonusdottern sin lunchsangria till förrätt, jag ett alkoholfritt alternativ och som huvudrätt delade vi en mediumstor pizza.
Medan hon sen kände på havet satt jag kvar med en frappé till efterrätt. Vilken var mycket god. Men då jag inte fullt ut uppmärksammat att det INTE var den grekiska varianten med glass i kaffet, utan kaffeglass med likör i botten på glaset, fick jag snällt avstå när glassen var "avskalad". (Hade ju en bil med mig, som alldeles säkert ville få följa med hem.) Dock tyckte mitt ressällskap att efterrätten inte skulle förfaras och antog uppgiften. 
Nu kände vi oss inte helt klara med shopping för dagen, utan återvände och fortsatte där vi slutade. Några till affärer, inklusive mat klarade vi av. Sen återstod bara att med stapplande steg ta sig mot bilen, för att ta oss hem.
Nu var vi rejält hungriga och stannade alldeles utanför kinarestaurangen på hörnet hemmavid för middag. Vi orkade inte ens bära in alla kassar förrän vi var mätta. 
Nu sitter vi återigen på balkongen i den ljumma kvällen och strax är denna måndag ett minne blott.
Imorron, tisdag ska vi nog "bara va", kanske ta en tur till havet. Men annars har vi inget att "passa" förutom att besöka födelsedagsbarnet, nu på rätt dag (efter inbjudan) och samtidigt passa på att samla lite natursalt till vinterns fotbad i närområdet.
 
Vår utsikt från loftgången, då vi skulle åka iväg idag........undrar just vilken utsikt de hade?
 
En fin plantering på vårt område precis utanför poolen.
 
Dagens förrätt.....intages vid Mar Menor.
 
 Huvudrätten för två......
 
....vilket även efterrätten fick bli.
 
Alla ska bada....både hus och folk.
 
Ja därborta på hörnet ligger vårt fik.
 
Till sist....lite grönsaker i egen "ångbastu" där i mataffären.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0