Vilken fröjd......

....att ha en telefon som fungerar på arbetsplatsen. Ja ibland blir man löjligt glad över småsaker. Sen måste man ha viss tilltro till att det nu är fullt åtgärdat, vilket jag har bestämt mig för att ha ända tills något annat inträffar.
Som sagt var det en trevlig fikastund hos kompisen. Så varm och skön att jag åkte ifrån min väst där och hade inte hunnit sakna den alls förrän ett meddelande kom, att den var väl omhändertagen tills jag hade vägarna förbi och hämta.
Ja åldern tar ut sin rätt på många sätt, glömska är bara ytterligare ett av dom.......
I arla morgonstund var det idag ett dim-hölje över sjön, men solen kom också igång och tog strax över istället. Nu ser det ganska inbjudande ut, därutanför kontorsfönstret. Får ta en shoppingrunda på lunchen, blir väl inte så mycket tid till frisk luft men kylskåpet behöver fyllas på så......
Kontorshunden tittade besviket på mig och rasade ihop i en hög på entrémattan, då jag försvann ut till bilen istället för in i köket. När jag sen kom åter var det dags för hennes och husses lunchpromenad, men de var snart tillbaka då hon verkade "stressad", sa han. Snabbt tog hon plats på tröskeln och följde varje tugga jag hade kvar, tills hon fick avsluta min måltid med den "sedvanliga slicka-ur-lådan- jakten". Därefter kunde hon lugnt dra sig tillbaka till sin kudde och sova på maten.
Ikväll får man väl heja på Sveriges herrar i fotboll, med ny förbundskapten. Vi får se hur det går mot Holland och om de spelar roligare fotboll framöver, de yngre förmågorna som nu tar över.
Men innan dess ska jag kolla läget på second hand och hämta hem min väst.
Nu sex kronor fattigare, två prylar rikare och med ett kärt återseende av västen har jag hittat hem. Stuvad blomkål klar till matlådan imorron och det blev över som kvällsmat till mig ikväll också.
Allt detta tack vare att maken "avstår" blomkål i alla former, hur man nu kan göra det? Men det är hans förlust!
 
Det "ryker" på sjön........
 
Hinder på vägen, bara att vända och ta omvägen jag kom ner (för västhämtning).
 
Grannen har fina rönnbär......
 
....men våra äpplen är inte heller så "pjåkiga".......
 
....så nu är frågan: Äpple eller potatis?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0