Bio-fredag och pizza m.m.......

......stod på agendan idag, för mor, far, stora grabbar och lillasyster. Men lillebror fick stanna hemma hos mormor och morfar.
Innan vi kom så långt var det pussel-läggning på köksgolvet, spring-time för pappan och extra lång sovmorgon för storebröderna. Första frukost missade vi alltså flera stycken, men andra och tredje frukost fick ersätta istället.
När biobesökarna åkt, tog lillebror och mormor en tur till sängen. Det tog inte ens tio minuter förrän den yngre förmågan hade somnat gott och mormor kunde uppsöka duschen.
Satte mig en stund med datorn, men då ringde telefonen och syster ville komma på en kopp kaffe. Hon och assistenten hade varit i Tibro och ätit pizza. De stannade inte så länge, men lillebror hade hunnit att vakna och vi fick bullar till fikat.
Nu väntar vi på återkomsten av resten, så vi kan beställa många pizzor och annat gott från "Belle Pepper" till middag. 
Det blev en lång lista att ringa in och en halvtimma senare, åkte en "delegation" dit ner för att hämta och köpa hemlagad glass dessutom. Vi fick smaka en massa nya sorter och barnen (två som var med) fick varsin mini-milkshake. Det slutade med att vi fick en hel liter glass (12 kulor) gratis till efterrätt efter all mat.
Nu är vi mätta, men väntar på sonen så vi kan ta för oss av glassen också.
Sen blir det Let's dance idag igen..........
 
Behövde hjälp med lite Lego, men tre "karlar" klarade inte att få loss det som satt fast. Det fick mormor hjälpa till med........
 
Ias födelsedagspussel nylagt och hennes storebror med telefon i högsta hugg.
 
Lillebror vilar medan de andra åkte på bio.....
 
Middagskavalkad, startar med pizzor.......
 
....fortsätter med nuggets......
 
....megahamburgare, indisk kycklinggryta och.......
 
.....vegetarisk spenaträtt med naanbröd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0