Grå nyanser.......

......läste jag i tidningen idag skulle vara på modet för heminredning. Inte hade jag en aning om att jag var så rätt ute, vad det gäller köket. Helt utan att påverkas av trender, har jag alltså "träffat rätt" utan att veta om det. (haha) 
Grå nyanser kan vi även tala om vad det gäller väderleken, inte lika mysigt. Regnar gör det och bara tre grader varmt(?).
Ovanpå detta fler skavanker bland personalen, som föranleder frånvaro. Känns som om vi "aldrig" kommer riktigt ikapp, förrän mer tillstöter. Påverkar ju inte mig alldeles direkt, men ringar på vattnet med fler som ringer blir det garanterat framöver, då annat får skjutas på framtid........
Men hej och hå, så verkar solen kika igenom en jämngrå himmel...... nånstans men det var bara väldigt tillfälligt.
För nu regnar det igen........och solen skiner åter. Med andra ord: Äkta aprilväder......
Får fin-komplettera matinköpen nu på lunchen, då det dyker upp sex personer sent ikväll för påsk-vistelse.
Maken har som jag skrev igår också fått en inköpsuppgift, samt städorder.....så han upplever att det är "lite körigt idag".
Blir att göra en sats småköttbullar till vid hemkomst, för såg så ynkligt lite ut det jag åstadkom igår. Köpte mera köttfärs......
Allt (för nu) är inhandlat och förpassat till förvaring, köttbullarna väntar på transport in i frysen när de har kallnat.
Maken hade "improviserat" lite utanför shoppinglistan och köpt både hårt bröd, blåbärssoppa och en gul begonia (till sin fru för han var så snäll sa han...)
Stockholmarna har startat resan men dröjer säkert minst tre timmar till innan de knackar på dörren, eller ringer på klockan femton gånger för det är så kul.
Ska väl hinna träffa dom en stund innan sängdags iallafall.
 
Mera köttbullar........
 
......och en gul "snäll"begonia då alltså.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0