Jodå, vi stack ut näsan......

.....en gång till denna dag. Först rekognoserade vi, var det går att ställa bilen nästa onsdag kväll, sen fortsatte vi till Habaneras köpcentra för att handla min parfym som behövde fyllas på därhemma. Den var förhållandevis väldigt billig och då fanns ju ökat utrymme, till en titt i de andra affärena fördelade på tre våningar.
Blev ytterligare en kasse, men nu finns presenter till de flesta födelsedagarna framöver....och lite till.
Slank in på Mercadona på hemväg och köpte varsin färdigrätt med spagetti och köttfärssås till kvällsmat och efter kaffe är det nu dags för sängen ett antal timmar framöver.
Imorgon bär det iväg på visit och då ska vi bara komplettera med en liten blomma, innan vi letar oss fram till en ny obekant adress. På det kan det bli middag hos "Lille Svenskens" restaurant, för han serverar kalvstek med gräddsås, står det på lördagsmenyn.
Inte lika blåsigt idag, havet ligger stilla och mörkblått utanför fönstret. Frukosten avklarad, så också dusch och klädval. Nu drar vi snart på visit......
Bestämde oss för en rosenbuske, men det var så bra pris att det blev två. Sen skulle vi ta vägen om Saltsjön och "sno" lite salt att ta med hem, men det var högt vattenstånd så det blev ingen stöld.
Då vi hittat adressen efter ett "ärevarv" i kvarteret, fick vi både glass och hembakta bullar i solen. Där satt vi sen dryga två timmar och pratade.
Till slut kom vi iväg och då blev det kalvstek till middag, enligt plan. Maten var mycket god, men "underhållningen" av ett gäng svenskar i högre ålder än oss, var väl inte så intressant: När ska du åka hem, jag åker imorron jag.....
Hund under bordet, som gick på diet och kanske just därför tog sig friheten att kolla om vi hade nå't att bjuda på.
Alltmedan matte "drack ett glas vin med Bosse" och kedjerökte till det.
Efter efterrätten drog vi ner till havet vid La Mata och tog en kopp kaffe, istället för att höra mer om hemresor och bantande hundar.
Nu är vi "hemma" igen och får sitta i vardagsrummet och titta på blåsten som åter har tilltagit i styrka.....
Blir det nå't mer än chill nu, ja det visar sig....
.....och Liverpool vann derbyt mot Everton, bara en sån sak.
 
Saltsjöns rosa vatten.....men inget salt fanns det den här gången.
 
Mycket apelsiner finns det överallt i odlingarna......
 
.....och fler lär det bli när blommorna har doftat klart.
 
Lördagsmiddag.......
 
....med efterrätt: Specialäppelkaka med glass.
 
Sen förflyttade vi oss till La Mata-stranden för kaffe på maten.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0