Påskafton 15 april......Glad Påsk!

......startade med ett tunt lager snö på morronen, som smälte bort ganska snart och solen har faktiskt ärat oss med sin närvaro hela dagen. 
Föräldrar och stora grabbar var ute på en löptur i "skogen", medan morfar och lillasyster var ute och gick. De skulle motionera sulkyn. Löparna var tillbaka långt före de andra två och det visade sig att lillasyster inte ville åka sulky, utan faktiskt hade traskat hela promenaden, som också hade tagit en paus på loppisen för fika med bulle.
Mormor härjade i huset och var barnvakt åt en egenhändigt sövd lillebror.
Vid hemkomsten väntade vi bara på sonen som skulle komma och grilla korv tillsammans med oss. Han var också "rekvirerad" att försöka få igång nån gammal datorn, grabbarna ville nyttja till spel.Nu har vi både grillat korv, fikat och firat en födelsedag (till) i förväg, samt några av oss valde att bada bastu (inte undertecknad dock).
Lillebror sover igen och påskmaten är på g, Jansson smet just in i ugnen och maken blev lite trött efter bastun och tar en powernap i soffan här bredvid.
Strax dax att ta en vända vid matbordet igen...........
Då har vi offrat oss för påskmenyn och är tämligen "dästa" hela bunten. Jag blir nog sittande vid Midsomer Murders, medan de andra funderar på en "bra" film som passar alla......på viaplay.
 
Gårdagens gratis-glass, vilken ska jag välja.........
 
Alla påskägg uppradade på kistan, så "tuppen" kan värpa mer.....
 
Morbror på besök........jodå får jag bara vänja mig lite, så verkar han ok.
 
Änderna vill också ha mat, pappa!
 
Vart tog strumporna vägen, morfar?
 
Motionerar bara gammelmorfars finpall lite..........
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0