Så startar.......

.......ännu en morgon med tveksamt väder. Därtill en ny arbetsvecka samtidigt och regnandet tilltog under hela förmiddagen. Dock för mig att sitta inomhus och titta på torrskodd, till skillnad från kollegorna ute på fältet.
Idag har det varit lite extra rörigt som grädde på moset en måndag.
Men som vanligt inget ont som inte har något gott med sig. Dagen gick väldigt fort där i röran och lunchen anlände innan jag hunnit att bli hungrig. Tur var väl det eftersom det inte var speciellt mycket rester kvar från igår för matlådan. Hade en extra macka med och kontorshunden fick bara några brödbitar, även till lunch.
Kanske därför hon tittade konstigt på mig och följde efter mot mitt kontorsrum, med ögonen på matlådan redan nedlagd i plastpåsen. Har du inte glömt något, typ.......
Bilen fulltankad, lite mat i en kasse att blidka kylskåpet med och sen hem.
Gjorde precis en fläskköttsbit med löksås och potatis till morgondagens mål mat, både för maken och mig själv.
Nu har solen återvänt och bländar mig i mitt skrivande såklart, men det är väl smällar man får ta......
Gick inget vidare för Liverpool igår, men El clasico i Spanien var spännande och Barca vann, med tio sekunder tillgodo för segermålet. Gick inte att somna till......... och då är det bra!
Finns säkert nå't på dumburken även ikväll, innan det är dags för sängen igen.
 
Duger till mig iallafall..... med en klick gélé till.
 
Nästan inga vita gäss på sjön längre......men vi har en "kontakt"sökande vit sladd i gräsmattan som väntar på en likasinnad. Vart har grävarna tagit vägen med anslutningen.......?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0