Nittio år........

.....skulle far ha fyllt idag, om han fortfarande hade levt. Födelsedatum på många fler än honom sitter dock kvar i mitt huvud, oavsett om jag behöver komma ihåg dem eller inte. Får väl tillskrivas kontot onödigt slitande på minnesfunktionen....
När man har bokad klipptid är däremot inte så dumt att komma ihåg. Bäst som jag hjälpte Inga vid spisen igår ringde frissan och frågade om inte jag skulle vara hos henne....?
Jo det satt en lapp på kylen med det datumet, men jag hade i förra veckan försökt ringa och ändra tid, fick inget svar och glömde sedan bort det. Hur gärna jag än hade velat kasta mig iväg och bli av med "kalufsen", så gick det inte mitt i matlagningen. Nu får jag istället snällt vänta tills nästa onsdag och framförallt komma ihåg att gå dit i tid!
För övrigt inte lika intensiv telefonterror idag, men ringer gör det.
Har faktiskt hunnit läsa tidningen.....före lunch, bara en sån sak. T.o.m. kunnat påbörja "renoveringen" av den sista kvarvarande delen i latrinhämtningsregistret, nu när jag fått jämförelsematerial från det sista faktureringsbolaget.
Handlade lite på lunchen och sen var det bara två timmar kvar att ta hand om.......
Imorgon kommer "invasionen" och förvandlar huset, till oigenkännlighet några dagar. Undrar vilka gosedjur som har gömt sig den här gången, när gästerna sen har åkt......?
Som alltid, har jag liksom "Stickan"...... en plan, den brukar dock "skita sig" ganska omgående. Men skam den som ger sig, några av sakerna måste väl kunna bli av.
Lagom tills jag slutade idag, (aningen sent som brukligt numera) kom regnet. Visst behövs det regn, men det har åtta timmar drygt på sig varje veckodag att falla, när jag är på jobbet.
Så det kan vara uppehåll den lilla tid jag är ledig.
Tycker iallafall undertecknad........
 
Premiärtur för baguettelådan från Spanien, till dagens frukostmacka.....
 
Idag var "min kompis" på visit igen.
 
Testade just nu Systemets"alkoholfria" variant av cider, den var god.......
 
"Slänger in" några Forsviks- tranor också, sen i lördags.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0