Det kör ihop sig......

......framåt kvällen med tevetablån. Idol-final, På Spåret-start och VM-handboll grupp-finalen mot Norge, allihop klockan 20.00. En går att spela in, en att titta på, men vilken ska jag "strunta i"? ett riktigt lyxproblem med andra ord att lösa innan klockan blir åtta.
Annars barmark, sol och blåst, samt fredag då förstås......
Medan Ernst pysslade i bakgrunden igår kväll, pyntade jag vardagsrumsbordet så nu återstår bara resten.
Väldigt skönt att inte lida av "mentala begränsningar" som att det inte får plockas fram förrän närmare jul...... då tuffar det på och blir färdigt utan stress. Julklapparna är till 99% klara, julkorten skrivna och julstädning av huset blir delegerat till maken då han varit och "vilat upp sig i huvudstaden" nästa vecka. Alltid roligt att ha något intressant att komma hem till, eller hur!
Hann även med att slutföra stickprojektet, som väl blev sådär..., men ska ge det en chans i alla fall (kanske fundera på att "pimpa" med något också).
Lunchen idag ska ägnas åt inköp till arbetsplatsen, kaffet börjar tryta och det tar på hushållspappret.
Kan då också passa på att fixa mig nå't litet att äta, innan hemfärden och take-away thai.......
För övrigt tyst och allena på kontoret, efter att två kollegor tittat in för frukost och de båda andra "kontorsråttorna" idag är ute i fält på olika uppdrag.
Även mitt uppdrag är utfört, så nu räcker kaffet resten av året, några burkar pepparkakor blev det också samt en påse clementiner till "fältfolket". Jag fick en Finduspaj till lunch.......
Snart dags för fåtöljen, efter ett skrovmål thai-mat. Imorron blir det en julfika hos en kompis, samt second hand-besök och senare under eftermiddagen troligen bakning av mormors julkex.
Men inte ikväll..........
 
Av den här högen ska det bli något.......
 
Medan Ernst pysslade på teve, "gjorde jag lite nytta".........
 
 Färdig!.....tror jag.
 
Denna ska på julfika med mig imorron.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0