Dom skärpte till sig.....

......brödkakorna och blev helt ok, duger gott till julbröd. Har precis provsmakat och får med mig två frukostmackor imorgon, resten ska in i frysen.
På lotto-dragningen var det tre rätt (som vanligt) för vilken vecka i ordningen har jag tappat räkningen över. Bönderna är avklarade och tyvärr går inte Liverpools match live, så får spela in eftersändningen med start 23.00.
Går inte att sitta uppe och se den, men tittar på Londonderbyt West Ham-Arsenal och väntar på pling uppe i vänstra hörnet, om mål i rätt match ....för rätt lag.
Blev inget pling, slutade tydligen 0-0, hoppar nog över att se inspelningen....
Sen har min lilla vän datorn därhemma valt att inte samarbeta. Touchfunktionen på manöverplattan har totalt lagt av, vi får se om sonen har något förslag......
Han kunde låna ut en mus så länge, vilket verkar funka och har fått order att leta ny dator till mor, så nära samma som möjligt (har liten modell).
Idag har det varit myyyycket detektivarbete i registervården. Har med hjälp av Hitta.se och Eniro-karta lokaliserat "adresslösa" fastigheter, mest hela dagen. Det har inte ringt så mycket idag, men arbete finns ändå.
Peppar, peppar....det räckte med att tappa datorn på trappen vid hemkomst och lånad mus att hota med nu funkar det lilla livet igen. Så länge det varar är väl bäst att tillägga, när det gäller teknik.
Hade lite lever kvar i frysen, blir matlåda imorgon (mums) och hälften av julköttbullarna är klara, gör resten imorron.
Nu kaffe och fåtölj.........
 
De blev bättre än väntat....knådade väl in lite skräck i dom efter dålig första jäsning....
 
Just det.....lever.
 
Ca sextio köttbullar klara, ska smaka av när de kallnat...fortsätterimorron.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0