Inte så vackert......

....vinterväder idag, utan slask, i alla fall i Tibro. Men på Kinnekulle är det isgator utan sandning som gäller på många ställen. Har redan fått tre foton på "arbetsmiljön" från bilen. 
Hemma ska det vara bredband installerat nu, om allt gick enligt plan. Vilket man med facit i hand har en viss skepsis för och det blir väl mera: Jag tror det när jag ser det, som gäller.
Maken dök upp strax innan läggdags igår, så han får agera välkomstkommitté för teknikerna, innan han far på "postkollegelunch" i Hjo och skaffar julgran. Så är det sagt i alla fall.
Själv ska jag stanna till på fika hos kompisen (som nu är återkommen från sydligare nejder), när arbetsdagen är slut.
Ringde precis hem och fibern äääääär installerad och fungerar enligt teknikerna, bara en sån sak. Det tog bara knappt sju månader från att de grävde fram.......
Nästa steg.... att koppla på där istället, tar vi först när alla helger är över. För att undvika eventuellt strul på helgdagar åtminstone.
Och tragiskt nog fortsätter fotona på isgator att komma in via mailen..........det är tydligen en enorm bristvara, grus och sand. Det verkar dock som om det finns många timmerbilar...out and about, som inte har några problem med hala vägar. Merparten av de som klagar, säger sig ha sådana fordon körande varje vecka på sina bristfälligt underhållna vägar och hävdar i samma andetag att de inte har problem att köra med sin personbil heller. Fnyser högt åt att arton tons sopbilar inte bara kör........ I rest my case.
Hemkommen nu efter en mycket trevlig och mysig julfika hos kompisen.
Postlådan full av försändelser och en hängde på dörren, då maken kom hem från Hjo. 
En julgran ligger på altanen, färdig för glashuset, får bli morgondagens uppgift "delad vårdnad" maken sätter i foten och ljusen, jag dekorerar med resten.
 
Det kom en korg med godis till jobbet.......
 
Julfika......
 
....med brasa.......
 
...och fina tomtar, här ett smakprov.
 
Julpaket från Chicago.......
 
....och från England, samt ett gäng julkort.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0