Spännande ställe.......

.......man bor på, eller rättare sagt kommun kanske. 
Maken åkte runt tolv upp till dotterns fritidshuset, medan jag tog en sista vända till second hand för i år. Sen fanns det en del att komplettera inför julfirandet, så jag fixade detta. Åkte därefter till jobbet för att hänga in bilnycklar på rätt plats åt kollegorna. Hittade en liten tavla och en julduk på second hand, som passade som hand i handsken på varsitt ställe där på jobbet.
Min krukväxt fick sig också en slurk vatten, eftersom jag inte ska dit på en dryg vecka. Sen var diskmaskinen klar, så den blev urplockad också. Väl färdig där skulle jag åka hem igen och då plötsligt kom en grå van med blåljus och sirener i en farlig fart förbi på leden utanför.
Fattade inte då vad som var i görningen, men på nyheterna i bilradion sas det att ett farligt föremål hittats i TIBRO och bombgruppen var påväg.
Väl hemma stod en bil på uppfarten och min telefon började ringa. Det var bonusdotter med sambo som kommit för att lämna julblomman. De ville inte ha kaffe, men kunde berätta att det var i Hörnebo (där de bor) men vid fotbollsplanen som avspärrningarna gjorts.  
Vi får väl se vad som sägs framöver i saken.........
Verkar vara avklarat och inget farligt i föremålet, men fortsättning följer säkert med en förklaring senare.
Har relaxat med El clasico, Real Madrid fick stryk på hemmaplan av Barcelona och apropå fotboll blev det oavgjort igår kväll mellan Arsenal och Liverpool. De senare borde ha vunnit och det säger jag inte bara för att det är mitt lag........ experterna tyckte så också.
Har ätit det som blev kvar av thai-maten från igår, gett fåglarna frön och nötter samt tänt flera lyktor ute.
Nu snurrar mattor i tvättmaskinen och om nån timma blir det Bingo-lotto.
Men visst ja, skinkan!! ska ju griljeras också.........................
 
Min fina julblomma från Nicklas & Marie, samt ett second hand-fynd...
 
"Spill" från julgranen, second hand-boll och ljuslykta på bordet vid entrén.
 
En lykta till och en gris till.......
 
Skinkan värmer sig lite........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0