Alla hjärtans dag.....

...... har tillbringats på möte och uträttande av bankärenden, under förmiddagen. Men jag var tillbaka på kontoret en bra bit innan lunch i alla fall.
Då hade jag även hunnit springa på två f.d. kollegor och pratat lite med varje, samt inhandlat fika till min hemkomst.
Nu är det bara "after lunch" kvar, innan hemfärd via second hand (såklart).
"After lunch" är väl inte riktigt detsamma, som man associerar till i andra sammanhang det används, men after lunch är after lunch och snart slut på ännu en arbetsdag.
Fick ett glatt meddelande på Facebook från USA, om att ett litet paket med godis nått sin mottagare och det var en väldigt lycklig och överraskad tjej som kvittrade tack.
Får väl slå lite på stort dagen till ära, vi kan ju "fira" även morgondagen. Fyrtiotvå år är det då, sen vi bytte ringar och drack varm choklad med ostmackor under skridsko-VM på Ullevi.
En och annan otrevlig kund med både sarkasmer och svordomar att bjuda på, hörde av sig innan dagen var slut och en massa mail att ta hand om dök också upp. Blir mest en kvart-halvtimmas övertid varje dag numera.
Men det ska väl lugna ner sig det också.....
Inga fynd på second hand och första fikan är avklarad, räkmackan. Nu ser vi fram emot mini-semlan som kvällsmatsefterrätt.
Maken håller på att planera övernattning i Göteborg som avslutning på sin "arbetsvecka". Han ska ner och förse sig med material från både privatperson och museum, till intresset nummer ett: idrottshistoria. 
Själv fick jag brevsvar idag angående alla prover som tagits: "Bortsett från en mindre inflammation så fanns inget anmärkningsvärt", men skulle beställa en telefontid för att diskutera kolesterol med doktorn stod det.
Är väl bäst att lyda då..........
Gott och väl så långt, men det hjälper ju inte mot stelheten och värken, så fort jag försöker röra på mig. 
-Nu ska jag koka mjölk till semlan........säsongens första.
 
"Frukostfika" på mötet...........
 
"Kvällsmat".........
 
.....och därefter "efterrätt".
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0