Äntligen lite värme......

......får man väl drista sig till att säga, då termometern har lyckats "få näsan över noll-strecket". Inte mycket men ändå, varje liten grad tas tacksamt emot.
Vindstilla verkar det också vara, men jag har inte stuckit ut min näsa ännu. Vi får se om det händer lite senare.
På förmiddagen har jag rensat en del papper och fortsatt på god manredovisningen, men det saknas fortfarande lite kvitton som måste med. Problemet är dock att det blir "stökigt" såsnart jag kommer ner till syster, för hon vill/förstår inte att man måste koncentrera sig en stund på detta. Väldigt lätt att glömma av något då.....
Men blir födelsedagskalas nästa söndag, får göra ett nytt försök. Tur man är ute i god tid......
Annars inget planerat för dagen, bara att vänta på måndag och en ny arbetsvecka. Men det är ju ganska märkligt att man inte kan sova obehindrat på morgonen när man får. Senare i säng och upp "rätt tidigt" (för att vara helg iallafall) ger inte fler sömntimmar än övriga dygn på veckan.
Aldrig är man nöjd......
Nästa projekt (har jag aviserat för maken) får bli att vi gör klart i köket. Luckorna lät vi sprutmåla om för två år sedan och sen påbörjade vi målning. Skulle även tapetsera vissa delar, men det har inte gått att hitta nå'n tapet som duger åt mitt "estetiska" öga. Gäller även det som är målat vilket stör samma öga, då det ger en illusion av att det som ska vara grått går lite åt blått. Sen har jag kommit fram till att det bör vara aningen mörkare dessutom.
Ja får man för sig saker så..........nu ska rätt färg införskaffas (förhoppningsvis) först, sen bort med alla väggdekorationer (puuuhh). Därefter får maken utföra uppdraget, sån är min plan iallafall.
Kanske ska ta mig an monteringen av det nu färdigstickade linnet, som jag köpte knappar till igår.
Och då jag ändå var i garnaffären, hängde några nystan "reagarn" med hem också. För dom har jag en "diffus plan" .......åtminstone då inköpsbeslutet togs i nämnda affär.
Kanske finns nå't på burken att se, så jag kan landa i min fåtölj och börja.........
 
Hyfsat nyttig frukost att börja söndagen med......
 
Efter rensningen.......en aning mera överskådligt.
 
Småfågelfrukost, i vårt nya hus från Hem&Hobby i veckan.
 
They come in all shapes and sizes....här en mellanstor.....koltrast.
 
Dagsfärskt foto (från mor).......äntligen lite tänder.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0