Det ääär iallafall torsdag.......

....får man väl trösta sig med och bara en dag kvar på veckan, när det ringer som mest. Ett enda inferno av samtal har det varit på förmiddagen och många "glada" gula post-it lappar lyser fortfarande upp mitt skrivbord.
Nu är ju det mesta av akut art, så inga lappar kan bli liggande för senare åtgärd utan "allt på en gång" är vad som gäller, annars får man ta samma sak ytterligare en, två, tre gånger igen i nya samtal.
Har "pillat i mig" det mesta av smärtlindrande tabletter, men det vill inte riktigt hjälpa mot obstinata knän.
Humöret påverkas ganska avsevärt under dessa rådande omständigheter, men nu får jag snart en gourmet-potion kåldolmar från Dafgårds.......
Vi får se om det hjälper något.
Vinden har lugnat ner sig sen igår, men det var rutskrapar-väder i morse. Nu är det tidvis lite sol, men var ganska kallt ändå tyckte jag då jag stack ut näsan, för att vittja jobbets postlåda.
Nej det var inga mängder, men ett brev låg där som ökade på arbetsuppgifterna.
Fortsatt telefontjat även efter lunch och vid dirigering av sopbilen fram till en tunna ute på landet, fick jag uppleva en fastkörd sådan, ....live. Chauffören ringde bärgare och svarade: Ja nu igen...... då han frågade något.
Jodå inga problem att vända, hade kunden sagt till mig........ men den tunnan kommer att få flytta, till stadig mark.
Har fixat lite matlåda och då fick jag ingivelsen att göra två baconpannkakor till kvällsmat. De är slut nu.
Vann bara 22 kronor på egna lottot igår, trots att jag hade sex rätt (4+2). Nära har ju aldrig skjutit nån hare, men skittlande nära var det väl ändå. "Bara" i lite fel ordning........
Nu är jag väldigt trött i huvudet och kommer slockna i min fåtölj.........
Kanske hinner jag dock höra om mister president har några nya braskande lokala nyheter först. Man måste ju hålla sig uppdaterad och helst då från välinformerat, trovärdigt håll.
Eller hur?
 
En trött tjej i Stocmholm igår..........och vi är ju släkt.
 
Ett kort i postlådan idag, tack till hen som skickade det.
 
Kvällsmaten slut, nu kaffe.........
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0