En lite fundering.......

.......dök upp i samband med att jag pausade bloggandet i förra veckan. Antalet läsare fördubblades nästan den dagen jag meddelade att det skulle bli uppehåll.
Undrar hur jag ska tolka detta: Allmän nyfikenhet över att det hänt nå't och vilja veta vad, eller genuint intresse över att äntligen slutar tjatandet, är det sant? Bara en fundering, för nu ska jag nog hålla på ett tag till tror jag. Blir snart sju år sedan detta "stolleprov" såg dagens ljus (i slutet av mars).
Då var väl största anledningen att "göra något i väntan på nytt jobb". Numera vet jag inte riktigt vad jag ska "skylla på", skrivklåda i största allmänhet bara kanske. 
Solen skiner även idag, men den riktiga vårvärmen har jag inte märkt av ännu....
Den kanske passar på under tiden jag sitter och jobbar, för att sedan hamna på fel sida nollstrecket igen, lagom tills arbetsdagen tar slut.
För att återgå till gårdagens "frosseri" av läckerheter, så kan jag varmt rekommendera Bagare Brages mini-semla. Den "smakade mera" om man säger så och då skulle man ju lätt kunna satsa på den större varianten...normalstor.
Men lagom är väl bäst och mycket bra att "mini" finns, då är det mera försvarbart att ta en till framöver.....
Ja igår hade jag med mig lite överraskning till kvällsmat, med anledning av dagen (Alla hjärtan...) och en lite "hint" lämnades i bloggen om att det var något speciellt även idag. Men se det hade inte uppfattats......
Nu blir det iallafall snart pizza från "Bell Pepper" och en mystisk efterrätt därtilll, efter att Inga fått ta tag i saken, så det händer nå't.
Händer något gör det dock på bredbandsfronten och det var det enda maken hade koncentrerat på idag, att det är på gång hos oss under våren. Flera samtal för att få mer info hade ringts. 
Sen har han ju sin utflykt med start imorron också........ 
 
Lagda figuren är borta, men godisarna finns kvar.......
 
Nu börjar säsongen för favoritblommorna, här en bild från igår....
 
.....och samma blommor idag, men från ett annat håll.
 
Pizzorna var väldigt goda........men morotsefterrätten var inget för oss. (i burken vid locket)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0