En och annan ..........

......mer eller mindre trevlig kund har jag fått hantera både igår och idag. (big surprise)
De flesta kan hålla en hyfsad ton, trots att de är irriterade och då är motivationen att fixa till vad än som blivit fel, på topp. Men såsnart det visas en attityd av noll förståelse för "att alla är vi barn i början och kan göra fel", vi ska rätta till så fort vi kan, då sjunker ambitionen med automatik minst 50 procent.
Dessa perfekta perfektionister (vilket man får förmoda att de ser sig som), har ett ständigt behov av att uppfostra sin omgivning och märker inte ens när det blir "dålig stämning" och att visst överseende vore på sin plats. Detta för en snabb smidig hantering av problemet.
T.ex. en som ringde igår som bara gafflade på om hur inkompetenta vi var och hann inte ens få ur sig vilken adress det gällde, innan jag ledsnade och sa: "Jag tänker inte sitta här och ta en massa skit, vi löser problemet så fort vi kan och nu avslutar jag samtalet". Han ringde dock igen, men då hade jag tur och chefen fick en omgång istället, efter att kunden dessförinnan hunnit "läsa lusen av" kollegorna på huvudkontoret, som skickade mail till mig om missnöjet.
Så mycket onödig tid som går åt till en sådan person, som kunde använts bättre. Till saken hörde att han hade halvfull tunna, men skulle minsann ha tömt på RÄTT dag, för det betalade han för.
Annars idag är det väldigt halt på vägarna i närområdet. Åtminstone ute på landet där flera av våra bilar åker. En fick vackert stanna och invänta salt/sandning för att inte glida i diket. Sen finns det ju då också tunnor de inte kunnat nå fram till....som kanske ringer "och förgyller min dag" lite extra. Återstår att se......
Får väl hoppas på att maken tagit sig helskinnad till Göteborg och tar det lugnt hem imorron.
För övrigt har det klagats på sopor i Tibro i pressen idag, men vill bara tala om att vi tömmer det vi ska, är fastighetsägarnas ansvar att hålla ordning och återvinningsstationerna har vi inget med att göra. Bara så Ni vet..........
Köpte mig en mini-semla till kvällsmat, åt ju bara överbliven pizza till lunch.
 
 
"Het-vägg".........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0