Ett år äldre alltså.......

......men är jag motsvarande mer förståndig? 
Inte det minsta vill jag påstå direkt, men varje dag blir det ju insättningar på erfarenhetskontot i alla fall.
Hur man sedan förvaltar dessa erfarenheter, kan variera ganska rejält. Vissa saker "slår man dövörat till för" (på både gott och ont), medan andra föranleder reflexioner eller förändringar.
Efter hemkomsten igår ringde telefonen och denna gång var det inte utrikes microsoft-supporten, utan hela barnbarnskaran med mor och far som lead-singers i "Ja må hon leva". Hörde speciellt dotterdottern som tog i för kung och fosterland och sjöng med glädje.
Hela familjen hade varit i Dalarna och åkt skidor i helgen, men återvänt hem till Stockholm ungefär samtidigt som vi nådde Fagersanna. Tackade så mycket för sången och presenten, samt fick veta att det ändå blir visit i Fagersanna till påsk, då de lyckats "få ihop det med alla detaljer".
Strax därefter ringde det återigen, denna gång på dörren. Syster hade varit på utflykt med sin assistent/chaufför och passade på att kolla om vi var hemma för att kunna lämna av en födelsedagspresent.
Men då de varit på "semmel-fika" ville hon inte stanna, utan fortsätta hem för att vila. Lika bra det kanske, då vi inte ens hade smörgås att erbjuda. Allt i bröd-väg låg vid den tidpunkten kvar i frysen......
Lite plockades sedermera fram, för att göra varm macka till kvällsmat och frukostvariant till måndag.
Även lunchen fick frysen hosta upp idag.  Gourmet-style......till både mig och maken därhemma, som för övrigt har fått en städorder........
 
Närmsta granne till hotellet vi bodde på.....nej gick inte ens in, bara fönstershopping.
 
Några "hemfärdsbilder", vi börjar med LO-borgen.....
 
....en "ny typ av skog" i närheten av Västerås tror jag det var.
 
Vägarbete runt Askersund......
 
.....och ljusare skyar då vi närmade oss hembygden.
 
Till sist så fick jag en tårta, via internet av Ia.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0