I Stockholm........

......efter en tidig morgon återigen och buss till tåget i Skövde. Hade nästan en timma att vänta på tåget, så det blev frukost hos Pressbyrån. Sen var Blå tåget ytterligare tio minuter sent till avgång, men vi var i tid till slutmålet.
Maken mötte på perrongen och en kort promenad återstod till hotellet. Halvvägs stannade vi för lunch, som blev bakpotatis med skagenröra. 
Vi gjorde ett besök nere hos hotellets granne Hötorgshallen och gick en runda på själva torget också, innan det blev en kortare promenad med någon avstickare in i intressanta butiker (utan några inköp). Därefter följde fika på Kaffekoppen.
Dock vill inte min mage riktigt samarbeta, så får bli en paus på hotellrummet. Hur länge får vi se. Inflammationshämmande piller för knäna slår sig på andra delar istället. Ja alltid är det nå't.....
Medan maken tog en tupplur, sitter jag i sängen och ljuger lite. Han är en aning trött, eftersom han var på bluesklubb till en bra bit in på natten igår.
Själv slumrade jag också lite men vaknade av först kramp i vaden, sen kramp i stortån. Det är inte något jag rekommenderar.......
Maken har beställt bord på en irländsk pub i Gamla sta'n, vi får se om det blir genomförbart.
 
Väntan på bussen i arla morgonstund....
 
....sen väntan på Blå tåget.
 
Anlänt till huvudstaden.
 
Lunch på "Lilla London"
 
En rundvandring på Hötorgshallen.....
 
......läckra bär.....
 
...och mycket goda bakverk, fanns det bland annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0