Inte för att jag......

......var så väldigt mycket tidigare än vanligt på jobbet idag, men ändå en stund. Detta för att försöka få lite lugn tid till nya ovana arbetsuppgifter, innan telefonen börjar ringa vid åtta.
Vad händer, joråsåatt då kom jag inte in i datasystemet! utan fick vänta till just klockan åtta, för att få tag på supporten, för att över huvud taget få igång något.
Suck!
Men det ÄR fredag och ingen är gladare än jag över detta, känns det som i alla fall. Ska bli så skönt att slippa prata med folk i telefon, om än bara för två dagar. Men det gäller att hitta glädje i det lilla också......
Nu på lunchen ska jag ta en tur till affären och handla det som fattas för att fixa pil-pil till kvällen, tror jag.
Positivt att fundera på (om man hinner) är också att tiden går fort när man har mycket att "arbeta ikapp".
Det blev två flaskor vin också på "shoppingturen". De behöver inte nödvändigtvis ta slut nu i helgen, men då finns det hemma, om "andan faller på".
Vi får se vilken tid gubben drullar in efter sin tripp till Götet, har inte hört något om det ännu. Men Inga är väl hyfsat flexibel med matlagningen så.....no problem.
Han hade kommit hem redan då jag passerade vårt hus. Hade ett litet ärende ner till kompisen med en liten uppmuntran, innan jag landade hemma.
Visade sig att han precis hade anlänt och sen spelade visst Fagersanna match utomhus ikväll på en grusplan i Tibro. Tackade ganska bryskt nej till erbjudandet om att följa med.
Inga fick per omgående ställa sig vid spisen och fixa till pil-pil då alltså. Till det serverades vin till mig och vatten till den som skulle ut och åka. Ja sånt är livet.....ett ständigt val.
Nu sitter jag med mitt vinglas och en skål fair trade-vindruvor, efter att maken åkt på sitt fredagsnöje.
Jag flyttar strax in i fåtöljen för att avnjuta några teveprogram och gotta mig åt att det äntligen är fredagskväll igen.
 
"Pil-pil" och vitt vin........
 
......med vindruvor till efterrätt.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Gott :)

2017-02-17 @ 18:10:55
URL: http://rememberthiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0