Inte helt till belåtenhet......

.......med oavgjort i toppmötet Liverpool-Chelsea, men de förlorade ju inte i alla fall och spännande var det innan slutsignalen gick.
Idag är jag allena på kontoret, chefen är ute på "container-runda". Dvs. dirigerar bilen som ställer ut våra, där föregående entreprenör tar bort sina.
Det har knallat på under förmiddagen och visst ringer det en del, men det är långtifrån det inferno som måndagen bjöd på.
Mormorsbiffar i matlådan..... ja ho' ä' snäller ho' Inga,  ibland.
Men då infinner sig ganska omgående funderingen på vad vi ska toppa detta med till i morron. Får fråga Inga om råd i ärendet......
Maken hade lunchträff med gamla postkollegor idag och åt alltså ute på lokal. Därför har han sina biffar kvar till torsdagen.
Efter snabbkonsultation med Inga, blev det bestämt att jag får korvgryta imorron, vilket jag känner mig ganska nöjd med. Puttrar som bäst på spisen medan jag ljuger ihop lite, denna första dag av februari.
Blev lite körigt vid hemgångstid, så en halvtimmas övertid att lägga till potten Annars inga större katastrofer idag.....så långt.
Imorron är det torsdag och sen har vi snart favo-dagen för veckan i farstun. Inte känner jag mig ledsen för detta precis.....
Nu smaka på korvgrytan och titta "ikapp" på "Badehotellet", samt sticka några varv på linnet.
.....och se lottodragningen!
 
Lunchlådan........men Inga hade skickat med potatis till kontorshunden också (som inte var på plats idag). Därför blev soppåsen matad lite istället.
 
Detta räcker nog till kontorshunden också imorron, om hon tjänstgör ......vid lunchtid.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0