Vad händer.....

....i Sverige, det undrar stora delar av världen nu i dessa dagar. Vad det gäller Fagersanna med omnejd kan jag svara hyfsat på frågan.
Idag tisdag (på jobbet i Tibro) ännu inget datastrul vid lunch. Kom förbi "alla hinder" i morse och dagen tuffar på. Under förmiddagen hade vi ett journalist-besök, som kommer att resultera i ett reportage i Götene tidning (ett reklamblad med utdelning till många hushåll i Skaraborg).
Jag klarade mig från att behöva vara med på bild, men chefen "hade inte samma tur". 
Till lunch hade jag som vanligt sällskap på kökströskeln. Alltid när kontorshunden är i "tjänst" håller hon mig sällskap där och hjälper sen till att "diska" matlådan, så också idag.
Chefen var tvungen att ta en tjänsteresa, men hunden fick vara kvar. Medan hon sov middag fick jag oavbrutet tjata i telefonen de resterande två timmarna av dagen (och lite till).
Ett besök på second hand slutade idag med ett par stickor och fyra teskedar. På hemvägen började det snöa så smått. 
Väl hemkommen var det bara att vänta på samtal från doktorn.
Under tiden hann jag både bädda rent i sängarna, ordna alla bilagor till god man-redovisningen och räkna igenom den. Nu ska det bara renskrivas och kopieras innan "avfärd", men det blir imorron.
Doktorn ville diskutera dåligt kolesterol med mig (samt lite annat) och visst hade jag ett icke så idealiskt värde på det dåliga. Men då det inte fanns något genetiskt arv av hjärt- och kärlsjukdomar att väga in, "kom jag undan". Dock hade det förbättrats något sen förra året och jag skulle kolla om ett år igen, tyckte han. Sen fanns det en ortopedspecialist att tillgå en dag/vecka i Tibro och han skulle sätta mig på en tid för att se om det finns något att göra med gamla knän på tanten.
För jag sa att det vore ju inte fel om man kunde ta en promenad då och då, utan att varje steg gör ont.
Nu blir det fåtölj och stickning.......
 
Min trogna lunch-date......och "diskhjälp".
 
I natt ska jag testa julklappen jag valde från arbetsivaren......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0