Vakna......

......när man själv vill och gå upp vilken tid man behagar, jag skulle lätt kunna vänja mig vid det.....fort.
Men pensionärslivet får vänta ett tag till, det får maken fixa med själv sålänge.
Dock känns det frestande, när man (som jag) sover som bäst mellan sju och tio på morgonen.
Idag blev det "tidig" frukost, redan halv elva (hahaaa) och innan dess räddade jag livet på husets krukväxter. De har nog inte fått vatten på bra länge, inte sen jag gick runt senast. Men kan inte komma ihåg hur länge sen det var....
Klockan drar iväg med en väldig fart, trots att jag "gick upp tidigt" och det blir nog inga visiter idag. Ingas middagsplaner ska "övervakas" och Liverpool har matchstart 16.00 på bortaplan.
Passade på att tala om för maken hur jag vill fira min kommande födelsedag igår och då blev det "halvkaos" hela kvällen. För han tog tag i det med en gång och bokade tågresa för mig, samt hotell åt oss.
Själv ska han till huvudstaden redan nästa vecka, men kommer hem en stund veckan därpå för att åka till Göteborg och sedan återvända till Stockholm några dagar därefter igen.
Dit ska även jag, den helg det händer....... tåg upp och bil hem tillsammans. 
Men innan vi/jag kommer så långt, återstår hektiska veckor på jobbet. Bara att mentalt förbereda sig på mycket nytt och många telefonsamtal till, innan det lugnar ner sig......och alla rutiner är inarbetade.
Detta gäller både kontoret och ute på fältet.
Igår kväll åkte vi ner till Handlar'n för att prova den nystartade matserveringen, men det visade sig att de inte börjar förrän nästa vecka. Handlade lite smågrejer och fick återvända hem, fortfarande hungriga. Inga fick sno ihop en pizza med det som fanns hemma (färdig deg, pålägg, lök osv.) och det gick väl ner, men lite "lurade på konfekten" kände vi oss allt.
Ugnsbakad falukorv och hemlagat potatismos bjuder Inga på idag. Det brukar ju aldrig vara någon besvikelse iallafall.
 ......och det har börjat snöa! Not nice in my world......
Nu match.....
 
Den inte fullt så sena frukosten.......
 
Snöflingor falla.....
 
Lördags-meny à la Inga......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0