Åter i vardagen......

.......hamnade jag, bara sådär med en vanlig tisdag att ta hand om.
Minus fyra grader, mulet och fortfarande mörkt (ett tag till) då man åker till jobbet. Bilen vi använde igår hade inga rutor att skrapa och var fulltankad. Detta föranledde mig att byta nycklar och nyttja denna, istället för ett totalt nedisat fordon med nära nog tom tank.
Värmen i ratten var också till sin fördel....... 
Tog en tur till mataffären på lunchen för att fylla på tomma förråd såhär efter semester-trip. Väl ute och inne i bilen igen, startade någon form av "larm"? Jag stängde av tändningen och startade igen och då slutade det. Men till saken hör att vi inte (oss veterligen) har något bil-larm.
Ja mycket underligheter finns det. Maken hade åkt till Skövde och ringde mig för att jag skulle komma ihåg att stänga av larmet då jag kommer hem (apropå sånt).
Först blir det en titt på second hand i alla fall.
Annars har dagen till 90% bestått av telefon-frågor från Götene kommun, angående sophämtningsrelaterade saker.....och mer lär det bli de kommande veckorna.
Bara en femma fattigare på second hand idag, men en ganska kul pryl som jag ska fixa lite med och sen skicka iväg.....nånstans.
Inga fixade både matlåda och kvällsmat, men nu vill hon inte mer så tomtarna får fortsatt respit.
 
Vi kör några Västerås-bilder.......
 
Här Djäkneberget, där vi parkerade för att äta på en restaurang strax intill.
 
"Vanlig svensk husmanskost".
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0