"Grädde på moset".........

.......som en extra välkommen tillbaka till jobbet det är måndag, är de tekniska internetproblem som ett stort område i Borås drabbats av (där vårt huvudkontor ligger!).
Detta får till följd att vi inte kan komma in i vårt register, vilket till ca 90% är nödvändigt, för att kunna utföra arbete.
Högarna växer och telefonen går varm.......
Oh, I wish it were Friday afternoon again!
Inget frustrerande eller stressande alls att sitta och titta på högarna, utan att kunna göra något förrän tidigast i eftermiddag enligt bredbandsteknikerna som huvudkontoret varit i kontakt med.
Nu lunch i alla fall och en hel hög brev att posta, samt bunkra upp lite mat. Matlådan smakade inte riktigt, så den räcker tills imorron också. Kontorshunden tittade lite konstigt på mig, när hon bara fick några småbitar i porslinsskål, inte slicka hela lådan....
Tog med en knäckemacka till datorn, men den blev liggande halv. Visserligen hade tillgången till registret återkommit de två sista timmarna, men inte blev högen mindre då det ringde oavbrutet och en hel hög med mail dök upp i klump från Borås......till efterrätt.
Chefen som också sitter mitt i "skiten", (aningen djupare till och med) sa att det ordnar sig vi hjälps åt..... och det kan man lita på. Men då jag har väldigt svårt att låta saker "flyta fritt", utan full planering och organisation är det en stressfaktor. Ja man lär känna sig själv.......
Dock var det skönt att sitta kvar en timma och jobba efter att telefonväxeln stängt, för då tillkom inget och alla störningar mitt i försvann dessutom.
En dag avverkad......fyra kvar, till nästa andningshål, helgen.
Får nog bli en glass till kaffet, för mozarella-sticksen var inget vidare (de heller).
Tröstäta lite bara........och sticka vidare på mitt svarta linne med silvertråd i. Det har jag hållit på med i flera månader nu, men ambitionen är att det ska vara klart till nästa semesterresa. Alltså cirka åtta veckor till deadline där.
Finishen på arbetskaoset, vågar jag i dagsläget inte sia något om.
 
Inte alls så gott som det såg ut.........
 
Vi tar en annan "goding" istället: Ib med Ias Pippi-peruk (foto barnets mor)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0