Just another Monday.......

....att gå upp till väckarklocka och påbörja en ny arbetsvecka. En enligt planen fyradagars-vecka, för på fredag är jag ledig. Och nästa måndag tänker jag hoppa över som arbetsdag för att tillbringa den som resdag tillbaka hem efter London-besök.
Hittills har det inte varit så mycket att ta hand om på jobbet, bara något enstaka telefonsamtal, lite mail och två olika leveranser av varor att kvittera. Chefen är på ingång efter att ha varit på möte.
Blir att utnyttja lunchen till lite handling av förnödenheter tror jag och fylla på med några gourmetportioner i jobbfrysen. Där var tomt (som tur var) då el-fel uppstod i köket under tiden jag var sjuk. Men nu ska det väl vara säkert att fylla på akut-förrådet igen.
Blask-väder har vi idag, men hellre det än många minusgrader om Ni frågar mig.
Och frampå eftermiddagen kom telefonen igång, dubbelt så mycket samtal på två timmar som på de redan avverkade sex timmarna innan lunch. 
Men rätt som det var, slog klockan fyra och växeln stängde för dagen.
På spisen puttrar nu en chili con carne-gryta som förhoppningsvis räcker till två middagar och imorron kommer dom och installerar vårt larm, som vi beställt. Maken är välkomstkommitté.
Snart blir det fåtöljhäng för hela slanten, för jag är fortfarande lite tröttare än vanligt och har kvar en del hes-hosta.
 
Inga kanske också hann att bli "trötter" där vid spisen. Vi får hänga ihop i fåtöljen då kanske......
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0