Snart helg.......igen.

Ja har man mycket att göra på jobbet går i alla fall veckorna också väldigt fort. Nu är det åter fredag och jag har ingenting alls emot detta faktum. Kanske inte så många som är förvånade.
"Bara" att ta sig an arbetsdagen först, sen så......
Maken ska på "uppstartsträff" (kallade de det visst) med fotbollen. Boule skulle det spelas, sa han och sen var det väl mat och dryck tror jag. Men "no worries" som de säger "down under", jag håller mig "På spåret" istället, hemma i fåtöljen.
Alla dukar som komplement till gardinen är klara nu, så då kan jag koncentrera mig på det nya stickprojektet istället, ett litet tag framöver (det är färdigt ganska snart det också). Men än så länge blir det ingen "visning".
Efter en utsökt broccoligratäng till lunch, blir det till att fundera på fredagsmyset.
Kanske kan sluta med musslor i någon form. Kan passa på när jag är själv, då maken inte vill ha dessa läckerheter.
Fast han uttrycker det väl inte riktigt så.
Äntligen hemma efter veckans telefon-inferno, nu ska jag inte göra något mer idag. Barar titta på när Inga gör musselstuvning med potatismos, sen äta med andakt.
Maken hade hoppats på en "stand-by taxiservice" nångång fram ikväll, men det blir det inget av med. Jag ska också ta ett glas vin....... Han får väl kolla med sonen, om ingen annan ska tillbaka till Fagersanna.
 
Visst ser den god ut - broccoligratängen........den är slut nu.
 
....och det kom ett brev, med kläder som beställdes i november och skulle vara i god tid till jul.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0