Tottenham Hotspurs........

......har idag besegrat West Bromwich Albions med 4-0. Vi startade i morse med frukost, rejält tilltagen continental sådan.
Sen hade vi bokat taxi till klockan nio, för att ta oss upp till stadion och innan match göra av med en massa pund i supportershopen. Jodå dyrt blev det, även om Leo handlade flera saker för egna pengar han haft med sig.
Inte direkt billigt att åka taxi heller.......men typ "once in a lifetime" är det smällar man får ta.
Efter en timma i shopen och med en påse att bära på resten av dagen, tog vi oss till vår gate på arenan.
Blev väldigt väl mottagna, i varenda dörr på väg till loungen stod folk och hälsade välkomna, samt höll upp dörren.
Sen fick vi ett bord, blev serverade dricka (mot betalning) men sen var det bara att plocka till sig av buffén. Både kall och varm sådan.
Våra platser var sen bara precis utanför dörren och i paus serverades mera refrechments, innan Tottenham "knöt ihop säcken" med just 4-0. Svenska Jonas Olsson i det andra laget, fick som vanligt en varning.  Alla matcher jag har sett honom spela brukar sluta med minst en varning, tycker jag.
Harry Kane gjorde hat trick och publiken sjöng "Harry Kane....he is one of our own" vilket lär betyda att detta är hans moderklubb.
Så var det taxi tillbaka igen. Vi sa att vi ville ta en liten sightseeing-sväng, men det tog så lång tid att vi ändrade oss eftersom det började bli mörkt.
Efter en snabbis upp på rummet, drog vi ut igen för att äta fish n' chips. Idag var det inte lika mycket folk på sta'n, så nu fanns det plats på restaurangerna. Leo åt upp närapå hela sin portion, medan vi andra två var betydligt "klenare" och bara orkade ca hälften av våra.
Maken fick en öl även till kvällsmaten, men Leo fick inte ta en fjärde cola. Då valde han (med lite knorr) hemlagad rabarberdricka. Den gick ner den också utan problem.
Så gjorde även den KitKat han hade kvar sen gårdagen, när vi kom åter till rummet. (H an grundade med en före maten också, men fick inte ta båda då)
Imorron är det promenad till Madame Tussaud's för tre. Vidare efteråt, ska morfar och Leo göra en kombinerad pokemon/ titta på-London -satsning till fots.
Jag får tyvärr avstå lite längre sträckor, men med gårdagens ordination av smärtstillande och hjälp av taxi har det fungerat förvånansvärt bra......
 
På väg i taxin till matchen......
 
.....det tog ett tag att komma dit.
 
Men efter en halvtimma, var vi nästan först i kön då de öppnade.....
 
Var ska jag börja??
 
Det här är vad jag valde......
 
Lite betting gjorde vi, men det blevinga rätt......
 
Maskotarna värmer upp......
 
Då kör vi igång.
 
Slutresultat.
 
Fish n' chips till middag.....
 
....och en kaka till kaffet. Den lilla gula..... de andra fick vara med på bild bara.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0