Hjälpsamma grannar.......

.....kan ibland vara en belastning.
Som när någon ringer in och klagar över att tunnan inte är tömd, bilen har rapporterat att den inte var framställd tömningsdagen, men kunden accepterar inte detta svar. Bilen åker dit igen, kan fortfarande inte se tunnan och denna gång står dessutom tre bilar parkerade som hinder vid huset.
Kunden ringer idag igen och klagar, en granne står bredvid och pratar. Säger bland annat att vi såg när bilen var här, "men han åkte bara igen efter att ha stått här ett tag".
Varför går man då inte ut och pratar med chauffören kan jag undra...... och då en tredje granne sätter igång att svära in i telefonen riktat till mig personligen, fick det vara nog. Samtal avslutat........
Nu kommer bilen en tredje gång att åka dit för att lösa problemet, kan ju bara hoppas att de är "hjälpsamma" på rätt sätt och förstår varför sopbilen är där, nu då.
Annars är det mulet väder ute, telefonsamtalen kommer ganska "disciplinerat" idag på "lång rad", men med en och annan kö lite här och var.
Till lunch idag har jag att se fram emot en av Dafgårds frysta fyrkantiga lådor, då Inga inte ville ställa sig vid spisen igår kväll.
"Time to face the music again" .........
Sen bunkra livsmedel, bäst att börja inför "invasionen" i slutet av nästa vecka (hahaahaha).
Så ringde maken om att en takspecialist tittat förbi och ansåg att vi behövde byta delar av taket, men förordade ett totalbyte för att få god kvalité. Kommer tillbaka framme ikväll, när de slutat för dagen längre bort i samhället. Ja det verkar inte gratis det heller, men kan man undvika större problem med garanti i trettio år på jobbet, må det väl vara hänt det också. Mer info efter att även jag haft frågestund med entreprenören....... 
 
Ser ju hyfsat aptitligt ut och var faktiskt ganska ok....med lite lingon till.
 
Något snabbt i magen efter hemkomsten........Inga är lite seg med menyn för morgondagen.
 
......men ingen verkar intresserad av min retrobryggare till salu.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0