Hur fort......

.....går inte tiden när man har roligt.....eller då det är för mycket att göra på jobbet.
I första exemplet är detta negativt, men i det andra väldigt positivt. Nu är det alltså redan lunch och dags att tanka energi inför avslutningen på dagen.
Har chattat lite med kompisen och vi kom fram till att vi inte hinner jobba, för det sociala livet blir lidande. Vi kan inte få till en gemensam sittning med kaffe inom överskådlig framtid, för när jag är ledig jobbar hon och tvärtom.
(Överdriver kanske lite.....men inte så mycket).
Soligt väder där på andra sidan fönstret, men blåser en del. Nu arbete några få timmar till, denna torsdag......
Telefonen är aldrig tyst, inte heller denna eftermiddag, så det blev ånyo tjugo minuter mer än det skulle för dagen. "Sparar" till betalda lediga dagar....... går inte fort men någon eller några dagar kan det säkert bli framåt hösten. I nuläget är det ungefär en och en halv, sen i april på "kontot".......
Skönt att inte behöva prata med en enda en mer via telefon idag. Ibland blir man såååå trött på människorna. Varför ska jag/vi som entreprenörer hålla oss till reglerna och ta dusten med kunder, när andra inblandade tillåter sig att ta "the easy way out" för att slippa konfrontationen? Bara frågar......
Stannade på restaurang "Bell Pepper" och köpte en kycklingsallad, som jag nu har delat i två, varav ena hälften ligger i min mage redan.
Maken satt och pratade idrottshistoria i telefonen, så jag gav upp om en gemensam måltid. Han får äta sin del när han blir hungrig.
Ikväll är det Ernst och Victoria som gäller innan sänggåendet, det sista för denna vecka som ska avslutas med väckning................såååååå ledsen....NOT!
 
Kvällsmat med utsikt över........
 
....blommande "krukor"........
 
....och "väggar".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0