Allting är relativt.

Varför funderar jag nu i sådana banor?
Jo då jag förra gången bytte pass, tyckte jag att det nya fotot var "anskrämligt" (men jag såg väl ut så, då, då...) men nu, jämfört med det fotot som togs igår till det kommande passet, så var det riktigt bra.... det förra.
Faktum kvarstår dock....att jag väl ser ut så då, då även denna gång.
Ser inte fram emot att hämta dokumentet, mer än för det positiva det kan användas till. Ett nödvändigt ont om man säger så, det där med foto.....
Annars har jag "skitroligt" på jobbet, med uppdatering av latrinhämtnings-registret, som stämmer sådär om vi ska ta den milda varianten av fakta. Men det ska väl ordna till sig på sikt och lika bra är att ta tag i det med en gång, då det upptäcks.
Lunchrasten kom därför väldigt snabbt på idag och två strandskator har jag "haft besök av" utanför fönstret.
Fick dom kanske att fastna på nån bild......
Men då de fick syn på mig innanför glaset, tog de till flykten omedelbart. Kan det ha något samband med vad jag inledningsvis talade om....?
Kände mig lite trött igår efter att vi varit i sta'n och allt. Men ingen idé att "gnälla" då jag ändå var hemma vid kvart över sex. Två av kollegorna som tömde sopor runt Götene var inte hemma förrän strax före elva på kvällen och då hade de startat arbetsdagen redan sex på morgonen. Beundransvärd arbetsmoral.....
Bara någon timma kvar nu då för mig innan det blir hemgång, matlagning och teve.
Husletande, Ernst, Victoria och Nyheter.....sen sängen och imorgon är det ...FREDAG!
 
Där bakom buskarna är den......
 
.....strandskatan.
 
Fina blommor i "vildträdgården" vid postlådorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0