Fantasilös dag........

.....blir likaledes sådan blogg. Inget annat än att solen är på besök där utanför fönstret och alldeles nyss har det passerat två stycken brandbilar med sirenerna påslagna.
Annars har det inte inträffat speciellt mycket under förmiddagen. Men igår kväll vann vi i symötet åttio kronor på Joker igen (andra gången på två veckor). Nu är det åter dags för lunchlåda, repris på gårdagen då Inga gjorde "storkok" i tisdags.
Ganska lugnt även idag med andra ord och helt allena på kontoret, med undantag för "tunne-utkörarchauffören" som mellanlandade fem minuter efter avslutat uppdrag i Tibro.
Nu har han fortsatt till Götene med fler arbetsuppgifter att utföra.
Chefen är på "utflykt" till ett annat sop-kontor idag och kontorshunden är nog ledig då.
Vid dagens slut körde det ihop sig lite, så det gick åt en extra halvtimma innan jag kunde ta svängen om ICA och handla några saker "som bara finns där".
Blev bland annat ett kycklingben som Inga kokade ris till för morgondagens låda. Allt detta medan stensättar-Nisse dök upp. Nu är det bestämt och beställt. Han och hans personal har en massa jobb framför sig och vi får separera från en ansenlig summa pengar som tack.....
Om inget oförutsett inträffar, ska det vara klart till 16 juni, då de har två veckor stängt för semester. Vi får hoppas att tidplanen håller, men det visar sig....
 
Mycket rörelse på himlen igår kväll vid skymning.
 
Imorse var det rörelser på vattnet istället.
 
Brandbil nummer två.......
 
Kvällsmat.........och ett ben i matlåda till morgondagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0