Flygövningar, sol och trädgårdsbestyr.......

........sista dagen på sjuk-"ledigheten". 
Var tvungen att känna om jag orkade något, så "kapade" gräsklipparen från maken och klippte färdigt, medan han kunde börja slå slänten med röjsågen istället.
Jo svettigt var det allt, men gick bra och så lossnade lite snuva av rörelsen. Tror nog att jag ska orka med jobbet imorgon nu. Hade väl gärna varit fortsatt ledig men......
Lite svårt att sova inatt, men somnade ordentligt framåt morgonen och vaknade inte förrän fotvården ringde vid halv tio och ställde in dagens "sittning". Hon hade blivit mormor i natt och var barnvakt åt syskonet.
Tur i oturen, för risken hade nog annars varit att jag missat tiden helt.
En hel massa bekanta passar på att fylla år idag, närmare bestämt fyra stycken påminde Facebook mig om. Två av dom är ju såpass nära att jag hade koll ändå, men har skickat grattisar till alla fyra.
Ska nu sparka lite på Inga så det blir nån middag idag, sen fixa klart gäststugan igen för ny gäst, hela nästa vecka.
I förmiddags verkade det som om de tränade start och landning med diverse storlekar på plan. Tisdagar just, brukar vara lite flygaktiviteter överlag.
Bäst som jag satt och läste tidningen förut, rasslade det till och fru And dunsade emot altandörren. Detta på sin flygfärd ut igen, efter att ha förirrat sig ända in på köksmattan utan att jag sett. 
Hon fick lite bröd och höll oss sällskap i trädgårdssysslorna en lång stund innan hon flög vidare, till hägrande bad antagligen.
Fakturan på ansiktslyftningen till fastigheten, har anlänt och den är lagd på betalning i slutet av månaden. Ja inte var det gratis, men vårt eget val........
Maken har nu dragit på fotboll och jag har återkommit efter en snabb-uppvaktning till ett av "födelsedagsbarnen". Nu sätta fart på Inga igen, för matlådor till resten av veckan......
 
Tidig morgon i trädgården......
 
Paket i väntan på födelsedagsbarn.......
 
Frukost med sallad och gräslök från egna landet.
 
Ett av planen fastnade på bild.
 
Maken "in  action"........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0