Måndag som vanligt.......

....för en del som inte har semester och har flugit till de grekiska öarna.
Det vill säga jag själv och alla andra på jobbet, minus chefen. En vanlig måndag är det också full rulle efter helgen, som alltid. En massa folk "har laddat" med frågor (och klagomål) för att slänga sig på telefonen från arla morgonstund. Idag var inget undantag, men skönt att ha en assistent på plats, flexibel för att åka akuta ärenden.
Nu brann det inte i några knutar, men bra att få undan en del som låg för åtgärd.
Tiden "bara försvann" och så var det lunch. Ut och åka, tanka bilen, handla fikabröd och köpa lite andra matvaror, samt äta. Inget svårt alls att döda en timma kan jag tala om.
Väl hemma igen höll maken på att snygga till anslutande ytor till stenläggningen. Han har kommit en bra bit på väg, men en syrenbuske ska få flytta "till syrenhimlen" och tjugo års rötter lär ta ett tag att få bort, det blir en annan dag.
En solcellslampa fick stryka på foten under arbetet och i hela den var det byggt en liten myrstack! Sorry myror men där blir inga myrbäbisar iår. Hårt men sant. 
Har riggat fikabrödet, men ska sätta på kaffe också, inför att gästerna dyker upp om en stund. Då är det klart att solen lyser med sin frånvaro och mörka moln kommer i dess ställe. Typiskt!
Kanske hinner dra över och försvinna, vi får hoppas på tur.
Annars blir det till att sitta i glashuset..........
 
Söndagens frukost....idag hann jag inget sånt.
 
Ingas middagsmeny: Fläskkotlett i champinjon&gräddsås med mycket grönt.
 
Det här hörnet är det som behöver snyggas till.....
 
Fikabrödet klart.........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0