Någon fyller år.......

.......idag som jag känner, maken lägger ytterligare ett år till handlingarna. Undrar om han blir firad över huvud taget däruppe i barnvaktarland? Är väl ganska tveksamt, men han får leka med barnbarnen iallafall.
Själv har jag nyss vaknat, mitt på förmiddagen och ska väl kanske ta tag i först frukost, sen lite välbehövliga städuppgifter. Eller också lämnar jag det till Inga, som vanligt och bara chillar för egen del.
Vi hjälptes åt lite med att röja och städa "gäststugan" då sonen kommer med två nattgäster senare i veckan.
Sen kom Fru And smygande och ville ha lite mellanmål, vilket jag kunde tillgodose med en brödkant. Dock verkade hon inte fullt nöjd, utan står fortfarande vid vår trapp och önskar mer......
Nu väntar jag på tvättmaskinen.
Av någon anledning tänker jag hela tiden att det är söndag idag, får då och då påminna mig att det bara är lördag. Det känns ganska bra, även om det går fort och snart är det just söndag och dag före arbetsdag.
Man blir fort van vid att vara ledig.......
Gjorde mig en god blomkål&broccoligratäng till kvällsmat igår (kanske därför magen protesterade kraftigt). Det finns kvar till idag också. Får komplettera med kyckling och tomater till middag idag, men än är jag inte hungrig eftersom det snarare var brunch än frukost för någon timma sedan. 
Fyra födelsedagspresenter inslagna och klara, en till imorgon(makens) och resterande för kommande dagar ganska snart framöver.
Det känns ganska bra att "ha kommit ikapp" lite, även dammsugit huset. Middagen smakade bra, men hade nog fått lite för lång tid i ugnen. (Dock inget larm som gick......)
Strax fotboll igen, denna gång tar England sig an Skottland på bortaplan. Sveriges match slutade ju lite oväntat igår, men bara positivt, om man inte var fransman eller målvakt i deras lag då förstås. 
Mera tvätt är också klar att hänga upp på tork.....
 
Makens present väntar på honom......
 
"Brunch".......
 
Fru And, syns knappt mot gruset.
 
Middag, lite "överentusiastiskt" rostat i ugnen delar av den.
 
"Makens" gräs har börjat gro invid altanen.
 
Alltmedan maken är barnvakt och firar födelsedag med barnbarnen i Stockholm....
 
....och föräldrarna ägnar sig åt Vätternrundan (på olika sätt).
Här modern vid målgången i sin första Tjej-Vättern.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0